[Gearchiveerd] Hoe kan ik MTP-bestanden installeren?

• . Video deluxe
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Download & installatie

U heeft extra content gekocht op www.catooh.com en deze wilt u nu installeren.
Deze handleiding legt uit hoe u de installatie van de nieuwe inhoud kunt uitvoeren.
Dit kunnen videobestanden (.MPG, .WMV), audiobestanden (.WAV, .OGG) of MAGIX Content-bestanden (.MTP) zijn.

Doe het volgende om MTP-bestanden te installeren:

1. Download het gewenste MTP-bestand van de site www.catooh.com.
  2. Start de MAGIX-toepassing.
  3. Open via de Mediapool van het programma de map waarin de MTP-bestanden zijn opgeslagen.
  4. Klik dubbel op dit bestand en dan op "Uitvoeren".
  5. Na succesvolle installatie verschijnt daarvan een bevestiging.
  6. Het pakket is nu geïnstalleerd en u vindt de inhoud op de betreffende plek in het programma.

Audio- en video-inhoud kunnen met ingedrukte linkermuisknop eenvoudig aan het project worden toegevoegd.