Het veranderen van de installatietaal

• . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe

• . Download & installatie

De downloadmanager selecteert automatisch de taal voor de set-up en het programma aan de hand van de taal van uw besturingssysteem.

Als u een andere taal wilt selecteren voor uw installatie volgt u de onderstaande stappen:

• Gebruik de shortcut "Windows + r" om de functie "Run" te openen.
  • Klik op de knop "Zoeken" en selecteer het gedownloade installatiebestand.
  • Voeg een spatie toe aan het geselecteerde pad gevolgd door het functie " - force".
  • In het volgende venster wordt u gevraagd de taal te selecteren.