Google reCaptcha FAQ

• . ACID Pro
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Download & installatie

Waarom wordt het "reCaptcha"-verzoek niet weergegeven?

Vergewist u zich ervan dat uw browser de Google-services niet blokkeert.
Als de "reCaptcha" niet verschijnt, komt dat meestal omdat uw browser of firewall/beveiligingsinstellingen de gevraagde Google-services niet toestaan.
In dergelijke gevallen raden wij u aan de beveiligingsinstellingen tijdelijk te resetten naar de standaardwaarden en vervolgens een andere browser te proberen of Google-services handmatig te ontgrendelen.

Waarom is "reCAPTCHA"-verificatie vereist?

"reCAPTCHA" is een gratis dienst die ontworpen is om websites te beschermen tegen spam en andere vormen van misbruik.
Terwijl "reCAPTCHA" betrouwbaar alle soorten bots blokkeert, kunnen gebruikers de site met een paar klikken openen.
"reCAPTCHA" wordt alleen weergegeven als onze website de gebruiker niet kan identificeren (verwijderde cookies) of als Google vermoedt dat er ongewone activiteiten op de server plaatsvinden.