Foutmelding: "Programm Needs CM Stick...."

Producten

• . Sequoia
  • . Samplitude Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

Wanneer deze foutmelding verschijnt bij het gebruik van de Codemeters, stuur dan uw actuele WIBU Content File van de Codemeters op.

Zo maakt u een WIBU Content File:

1. Installeer en start de Codemeter Runtime Server-software.
  2. Steek de Codemeter in een USB-ingang en wacht tot Windows het apparaat registreert.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Nieuw" > "WibuControl File".
  4. Selecteer "Create" en bevestig uw keuze met "OK".
    Nu wordt het bestand "MyCmStick.WibuCmRaC" op uw bureaublad opgeslagen.
  5. Stuur het bestand aan de Samplitude Pro-support voor het programmeren van een licentie.