[Gearchiveerd] Foutmelding over schrijfrechten bij het opslaan of renderen

Producten

Thema's

• . Technische problemen / foutmeldingen
  • . Import & export

Soms verschijnt er een foutmelding over ontbrekende schrijfrechten, wanneer u probeert een bestand op te slaan of te renderen, ook al beschikt u wel over die schrijfrechten.
Wijzig in dat geval het pad voor tijdelijke bestanden. In de regel vindt u de optie daarvoor in het programma onder:

• "Options" > "Preferences" > "Perform"
  • "Options" > "Preferences" > "Burning"
  • "Options" > "Preferences" > "General"

Bepaal een nieuw pad, het beste naar een nieuw aangemaakte map op de harde schijf.