Fout tijdens de installatie van de "Video deluxe" upgrade

Product

• . Video deluxe

• . Technische problemen / foutmeldingen

Mocht u tijdens de installatie van de upgrade de "Video deluxe" de volgende foutmeldingen krijgen, ga dan als volgt te werk:

1. Foutmelding "Het opgegeven account bestaat al".
  2. Fourmelding: "Fout 1603 tijdens de installatie van de software".

Als het probleem aanhoudt, voer dan de volgende stappen uit:

De foutmelding "Account already exists" blijft

Als de melding "Account reeds beschikbaar" weer wordt weergegeven, verwijdert u de software met behulp van de "Mircrosoft FixIT Tool".

Download "Microsoft FixIT tool"

• Start de toepassing en klik op "Volgende".Klik nu op "Verwijderen".
  • Selecteer "Movie Edit" in de weergegeven lijst en bevestig de de-installatie door op "Next" te klikken.
  • Voer de tool meerdere keren uit totdat alle gegevens voor de software zijn verdwenen.

Verwijder alle nog bestaande programmamappen onder de volgende paden:

Video deluxe Classic

• C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe23
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe23\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe24
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe24\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe25
  •  C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe25\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe26
  •  C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe26\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe27
  •  C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe27\

Video deluxe Plus

• C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe23_plus\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe23_plus\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe24_plus\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe24_plus\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe25_plus\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe25_plus\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe26_plus\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe26_plus\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe27_plus\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe27_plus\

Video deluxe Premium

• C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe23_premium\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe23_premium\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe24_premium\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe24_premium\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe25_premium\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe25_premium\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe26_premium\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe26_premium\
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe27_premium\
  • C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Videodeluxe27_premium\

Als u de mappen niet ziet, moet u eerst verborgen mappen weergeven. Ga hiervoor naar "Beeld" in het Configuratiescherm en activeer de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" onder "Weergave" onder "Verborgen items en mappen".

• Log dan in op www.magix.com met uw e-mail en klik op "Mijn producten".
  • Download uw software en voer de installatie opnieuw uit.

Aanhoudende fout "Fout 1603 tijdens de installatie van de software".

Lees de volgende instructies om het probleem op te lossen:

Microsoft Support