Fout in het file "igdrclneo64.dll"

• . Video deluxe
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Technische problemen / foutmeldingen

Wanneer bij het gebruik van de software VEGAS Pro en VEGAS Movie Studio een storing in het bestand "igdrclneo64.dll" optreedt, lees dan de volgende artikelen:

Help cannot open vegas pro unmanaged exception...
Faulting module name igdrclneo64.dll

Wanneer het probleem aanhoudt, deactiveer de optie "Enable OpenCL/GL Interop".

1. Klik op "Options > preferences > Intern".
  2. Zoek "OpenCL" via het zoekveld.
  3. Stel de functie "OpenCL/GL Interop" in op "FALSE" door een "F" in het zoekveld te plaatsen.
  4. Klik op "Apply --> Ok".

Wanneer het bestand "igdrclneo64.dll" bij het gebruik van Video deluxe, Video Pro X en Photostory Deluxe software, kunnen de volgende stappen gebruikt worden: de volgende stappen zijn van toepassing:

1. Klik HIER om het Intel driver te verwijderen.

Wij raden u aan de nieuwste  Intel Graphic Card Driver te installeren met behulp van de "Intel Driver and Support Assistant" toepassing.

1. Download de "Intel Driver and Support Assistant" toepassing.
  2. Installeer de nieuwste Intel Graphic Card Driver.