Fout in de "Elements.ofx" module

Producten

• . Video deluxe
  • . Video Pro X

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

Om dit probleem op te lossen, gaat u als volgt te werk:

• Sluit je programma af.
  • Druk op de toetsencombinatie "Windows toets + R" om het invoervenster op te roepen
  • Voer het volgende commando in:  c:\Program Files\NewBlueFX\Common\ApplicationManager64.exe /info.
  • Klik op "OK".
  • Activeer nu het veld "Disable GPU for all products".
  • Start het programma opnieuw.

Als het probleem aanhoudt, adviseren wij de volgende aanvullende stappen:

• Zoek de map C:ProgramData\MAGIX\Common\VfxPlugins en hernoem deze, bijvoorbeeld naar "VFXPlugins1".
  • Maak een nieuwe map in dit pad met de naam "VfxPlugins".
  • Zoek naar de map C:\Program Files/Common Files\OFX.
  • Zoek in de map naar het bestand "Elements.ofx" en hernoem het, b.v. in "Elements1.ofx".
  • Start het programma opnieuw.