Fout: "Download is corrupted" of "2147163964"

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

Als tijdens de installatie de foutcode "2147163964" of de melding "Download is corrupted" wordt weergegeven, kan er een probleem zijn met het "Microsoft .Net Framework".
U kunt het probleem eerst oplossen door te controleren of het "Microsoft .Net Framework" actief is op het systeem.

"Microsoft .Net Framework" is een integraal onderdeel van het besturingssysteem en kan worden geactiveerd via het pad "Configuratiescherm > Programma's en functies > Windows-kenmerken in- of uitschakelen".
Het wordt aanbevolen om beide vakjes voor "Microsoft .Net Framework" aan te vinken en vervolgens op "Toepassen" en "OK" te klikken.
Houd er rekening mee dat u uw systeem mogelijk opnieuw moet opstarten om deze wijzigingen toe te passen.

Als het probleem aanhoudt, download en installeer dan de laatste versie van "Microsoft .Net Framework" van HIER.

Na de installatie van "Microsoft .Net Framework" kunt u de software opnieuw installeren.