Fout: "De sleutel HKEY_CURRENT_USER[..]kan niet worden geopend

Product

• . Photo Manager Deluxe

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

Deze foutmelding kan optreden tijdens de installatie van het programma. Om de installatie met succes uit te voeren, gaat u als volgt te werk.

• Start het installatieproces.
  • Bij de selectie van de soort installatie ( standaard- of door gebruiker gedefinieerde installatie) kiest u "door gebruiker gedefinieerd".
  • De keuze van de paden laat u onveranderd en dan klikt u op "Verder".
  • Kies de gewenste links uit en klik op "Verder".
  • Verwijder in de dialoog "Bestandstypes verlinken" alle vinkjes en klik op "Verder".
  • Selecteer indien gewenst myphotobook en klik op "Verder".
  • Klik op "Installeren".