[Gearchiveerd] Dvd maken in Photostory Deluxe

• . Photostory Deluxe

• . Import & export

Zo maakt u een dvd in Photostory Deluxe:

1. Zorg er om te beginnen voor dat uw programma up-to-date is. Voer daarvoor in het menu "Hulp" een online-actualisering uit.
  2. Start Photostory Deluxe en laad uw project.
  3. Open de programma-instellingen op via Bestand > Instellingen > Programma of druk op de toets Y op het toetsenbord.
  4. Ga naar het tabblad "Opties" en controleer of de export-optie "Zo mogelijk hardwareversnelling bij export van MPEG-2/MPEG-4" geactiveerd is. Als dat het geval is DEACTIVEERT u deze optie en bevestigt u dit met OK.
  5. Ga naar het werkveld branden en selecteer dat u een dvd wilt branden.
  6. Klik in de branddialoog op "Encoder-instellingen".
  7. Kies helemaal boven in de encoderinstellingen als preset "Standard DVD PAL" bij een 4:3 project of "Standard DVD PAL breedbeeld" bij een 16:9 project.
  8. Ga naar de geavanceerde instellingen instellingen en verander de CPB-waarde naar 224, als die lager ingesteld is.
  9. Bevestig deze instellingen met "OK" en start het brandproces.

Als vanwege een eerder gestart brandproces een vraag verschijnt over het gebruik van bepaalde bestanden, zet dan vinkjes bij het encoderen van de menu's en kies "Alles encoderen", zodat het project werkelijk in zijn geheel opnieuw geëncodeerd wordt.