[Gearchiveerd] Dropped Frames (verloren beelden)

Producten

Thema's

• . Technische problemen / foutmeldingen
  • . Import & export

Wanneer bij de opname "Dropped Frames" worden gemeld, d.w.z. frames verloren zijn gegaan zijn er verschillende manieren om het probleem op te lossen:

Drivers actualiseren
Actualiseer alle drivers van uw systeem. (Motherboard, geluidskaart en grafische kaart).

Programma opnieuw installeren
Installeer uw programma opnieuw.

1. De-installeer eerst de software via 'Start/Configuratiescherm/Programma's en functies/'.
  2. Installeer de software opnieuw.

Opnamepad wijzigen
Sla de opgenomen video's op in een andere map.

1. Klik daarvoor op "File/Capture Video/Video capture Options/Preferences".
  2. Klik op "Disk Management", om het nieuwe pad in te voeren.