De inhoud van de Store is na de update verdwenen

• . Video deluxe
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Technische problemen / foutmeldingen

Een onvolledige patch-installatie kan problemen veroorzaken bij het starten of stoppen van de toepassing, of kan de inhoud van de Store verdwijnen. De oorzaak van het probleem ligt in de verkeerde reorganisatie van de interne database die de sjablonen, de audio en de opslag van de inhoud beheert.

De database wordt opnieuw opgebouwd de eerste keer dat het programma wordt gestart na de update. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de hoeveelheid inhoud. Als dit proces wordt onderbroken of onvolledig is, kunnen er problemen optreden.

De volgende procedure lost het probleem op:

1. Start uw software.
  2. Klik op "Help -> Inhoud van de lokale Store verwijderen".
  3. Sluit de toepassing.
  4. Start uw toepassing opnieuw op en wacht tot de database opnieuw wordt opgebouwd.

Als er fouten worden gedetecteerd in de inhoud van de Store, is een laatste herstart van de software nodig om het probleem definitief te sluiten.

De software mag niet via de task manager worden beëindigd. Na het herstarten van de software is het probleem opgelost.