Crash bij het instellen van de audio

• . Sequoia
  • . Samplitude Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

Heeft u een Black Magic Videokaart geïnstalleerd? In combinatie met de standaard geactiveerde Magix Low Latency ASIO-stuurprogramma's veroorzaken videokaarten van Black Magic in Sequoia of Samplitude een crash.

Doorloop de volgende stappen om een ander ASIO-stuurprogramma te selecteren en zo het probleem te omzeilen:

• Kies in het Windows-startmenu bij "Programma-instellingen" de "Invoerhulpmodus" en laad de instelling.
    Na opnieuw opstarten van de computer zou u het stuurprogramma moeten kunnen wijzigen en Sequoia gewoon moeten kunnen gebruiken.
    Meer informatie vindt u in deze GIF:
  • Open de programma-instellingen van Sequoia/Samplitude en selecteer "Instellingen laden en opslaan". Laad de standaardinstellingen van Sequoia/Samplitude.
  • Belangrijk is dat u daarbij alle opties selecteert BEHALVE de audio-/MIDI-instellingen.
  • Klik op "Laden en opnieuw opstarten" om Sequoia/Samplitude gewoon te gebruiken.