Contentpakketten activeren

• . Video deluxe

• . Download & installatie

Om een contentpakket te activeren, hebt u uw G3-nummer (G3 - ***** - ***** - ***** - ****) nodig, dat u na de aankoop hebt ontvangen. Als u het nummer niet kunt vinden, kunt u dit ook zien in uw klantaccount in het Service Center.

Service Center

Ga als volgt te werk om uw contentpakket(ten) te activeren:

1. Open Video deluxe.
  2.  Kies in het menu 'Hulp' > 'Contentpakket(ten) activeren'.
  3. Voer uw G3-nummer in het dialoogvenster in en bevestig het.
  4. Nu hebt u de mogelijkheid om uw content uit de Store te ontgrendelen.

De waardeboncode is gekoppeld aan uw account en kan direct worden gebruikt.
Op het tabblad 'Sjablonen' > 'Store' ziet u de selecteerbare inhoud.

Onder het tabblad 'Effecten' > 'Aanvullende effecten' vindt u de plug-ins om te downloaden.

Nadat het downloaden is voltooid, ziet u rechts het serienummer en de naam van de gedownloade plug-in.

Blader door de lijst met effecten tot de plug-in.

Om de plug-in te gebruiken, klikt u rechts op 'Activeren/Ontgrendelen'. Wanneer de activering is afgesloten kunt u gebruik maken van de plug-in.