Back-up maken van website-inhoud van hosting

• . MAGIX / Xara Online

• . Import & export

Om een back-up te maken van de inhoud van uw website vanaf de hosting, volgt u de volgende stappen:

• Log in op uw oude MAGIX- of Xara-webruimte met een FTP-programma.

MAGIX Online Wereld: ftp.magix-online.com

Xara Hosting: sftp.xara-online.com

• Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die zijn gekoppeld aan uw hostingaccount.
  • Navigeer naar de webmap of hoofdmap van de website en download de volledige inhoud van de webmap. Raadpleeg de documentatie van uw FTP-programma voor gedetailleerde instructies over het downloaden van bestanden van de server.
  • Nadat u de inhoud van de website succesvol hebt gedownload, maakt u verbinding met de FTP-server van uw nieuwe hostingprovider en uploadt u de inhoud van de website.

Als u de website heeft gemaakt met MAGIX Web Designer, Web Designer Premium of Xara Designer Pro en u nog steeds de projectbestanden (*.web) hebt, kunt u de website ook eenvoudig opnieuw publiceren op uw nieuwe webruimte met behulp van het betreffende programma.
Hier is een tutorial over hoe het moet:
https://www.magix.info/nl/support/artikel/ftp-instellingen-wijzigen--406/

Als u meer hulp nodig heeft of problemen ondervindt tijdens het back-upproces, neem dan gerust contact op met het ondersteuningsteam van uw hostingprovider.