Back-up maken van media van Online Album

• . MAGIX / Xara Online

• . Import & export

Om uw originele bestanden van uw Online Albums te bewaren, kunt u de albums afzonderlijk als ingepakte archiefbestanden in ZIP-formaat downloaden, die u dan op uw pc kunt uitpakken voor verder gebruik (bv. uploaden naar een andere service).
Open hiervoor de Online Medien Manager door in het Control Center van de MAGIX Online Wereld op 'Inhoud beheren' of 'Online Medien Manager starten' te klikken.

Let op: de Online Media Manager is de interface waarmee u uw albums heeft aangemaakt en inhoud heeft geüpload.

• Op de startpagina van de Online Medien Manager ziet u een overzicht van alle albums in tegelvorm. Kies een album door er eenvoudigweg op te klikken.
  • Om het geselecteerde album op te slaan, klikt u op de knop 'Downloaden' boven het tegeloverzicht. Het downloaden wordt gestart. Wacht tot het downloaden is voltooid.
  • Open uw downloadmap en zoek naar het gedownloade bestand (bv. door de bestandslijst te sorteren op wijzigingsdatum).
  • De bestandsnaam bestaat uit een reeks cijfers en hoofdletters (bv. 1BF3BB2CE0E9425FDBFB72C7C4B7AF.zip).
  • Om het archief uit te pakken, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand in Windows Verkenner en selecteert u 'Alles uitpakken'.

Tip: om de inhoud later gemakkelijker te kunnen identificeren, kunt u het bestand een andere naam geven door in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'Hernoemen' te selecteren.

Als u meer albums wilt opslaan, gaat u terug naar de Online Media Manager en selecteert u het volgende album door erop te klikken en herhaalt u de stappen.