AVCHD-disk maken

• . Photostory Deluxe

• . Import & export

Om een AVCHD-disk te branden met Photostory Deluxe gaat u als volgt te werk:

1. Om er zeker van te zijn dat u de meest actuele versie van het programma gebruikt kunt u eerst via het menu "Hulp" een online-update uitvoeren.
  2. Start Photostory deluxe en laad uw project.
  3. Open de programma-instellingen op via Bestand > Instellingen> Programma of druk op de toets Y op het toetsenbord.
  4. Ga naar het tabblad "Opties" en controleer of de export-optie "Zo mogelijk hardwareversnelling bij export van MPEG-2/MPEG-4" geactiveerd is. Als dat het geval is DEACTIVEERT u deze optie en bevestigt u dit met OK.
  5. Ga naar het werkveld Branden, klik op de knop 'Branden' en kies AVCHD-disk als disktype.
  6. Klik in de branddialoog op "Encoder-instellingen" en stel daar de preset "AVCHD 1920x1080i PAL (Default)" in. Bevestig met 'OK' en probeer de AVCHD-disk met deze instellingen te maken.
    Als vanwege een eerder gestart brandproces een vraag verschijnt over het gebruik van bepaalde bestanden, zet dan vinkjes bij het encoderen van de menu's en kies "Alles encoderen", zodat het project werkelijk in zijn geheel opnieuw geëncodeerd wordt.