Audio-opname met meerdere ingangen

• . Import & export

Om een audio-opname via meerdere ingangen te maken (multitrack-recording), doet u het volgende:

1.  Configureer om te beginnen uw systeem zo, dat de multi-I/O-recording- of geluidskaart bedrijfsklaar is.
  2. Voer in VEGAS  het gewenste aantal sporen in waarmee u tegelijkertijd wilt opnemen. Kies daarvoor in het menu steeds "Insert" > "Audio Track".
  3. Klik in het eerste audiospoor op de opnameknop in de spoorkop. Er wordt een menu geopend met de beschikbare inputs. Selecteer hier de ingang van waar u in dit spoor wilt opnemen.
  4. Herhaal dit voor elk spoor.
  5. Klik op de knoppen "arm for record" in de spoorkop van elk opname-spoor.
  6. Klik op de opnameknop in de transportbesturing onderin de tijdlijn.
  7. VEGAS begint nu met de meersporenopname Speel uw materiaal in en klik in de transportbesturing op stop om de opname te stoppen.