Animatie van reisroutes werkt niet

• . Video deluxe
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Technische problemen / foutmeldingen

1. Controleer eerst of voor het basisprogramma een update beschikbaar is. Ga daarvoor naar "Hulp" > "Online actualiseren".

2. De animatie van reisroutes gebruikt de standaardcomponenten van Internet Explorer van Microsoft.

• Controleer of u de nieuwste versie van Internet Explorer heeft.
  • Druk in Internet Explorer op de Alt-toets op uw toetsenbord om de menubalk uit te klappen.
  • Controleer in het menu "Bestand" of niet "Offline werken" aangevinkt is.

3. Controleer of er niet een virtuele netwerkadapter geïnstalleerd is.

4. Het is mogelijk dat de animatie van reisroutes door uw veiligheidsprogramma geblokkeerd wordt. Voeg de MAGIX-programma's toe aan de uitzonderingen voor uw firewall of uw antivirussoftware.

5. Verder moet worden gecontroleerd of in de browser Javascript geactiveerd is. Dit moet namelijk zijn geactiveerd.