Algemene werkwijze bij installatieproblemen

Producten

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Mp3 Deluxe
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Sequoia
  • . Samplitude Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

1. Installeer eerst alle beschikbare updates voor uw Windows-besturingssysteem.

• Onder Windows 7 en 8 opent u hiervoor het configuratiescherm en kiest u rechtsboven "kleine symbolen" als weergave. Open nu het punt "Windows Update" en installeer alle belangrijke en optionele updates.
  • In Windows 10 en 11 klikt u op "Start" > "Instellingen > "Updates en veiligheid".

2. Als de melding verschijnt, dat het besturingssysteem wacht op opnieuw opstarten om de installatie af te sluiten, start u de computer opnieuw voordat u uw programma installeert.

Wanneer de melding dan nog steeds wordt weergegeven kunt u de door Microsoft Support gemaakte oplossing voor het probleem gebruiken:

Windows Update FAQ 7/8/10/11

3. Vervolgens moet u controleren of het .NET Framework 3.5.1 (en hoger) geïnstalleerd is.

Download .Net Framework

4. Hetzelfde geldt voor de Visual C++ Redistributables , die u via de volgende link kunt laden en installeren:

Visual C++ Redistributables downloaden