ACTIVERING VAN MUSIC MAKER

• . Music Maker

• . Registratie, activering, activeringen

Om de software te kunnen gebruiken, heb je een MAGIX-account nodig, die je kunt aanmaken wanneer je de applicatie voor de eerste keer opent door eenvoudig te klikken op 'Hier registreren'. Als je al een MAGIX-account hebt, kun je direct op 'Inloggen' klikken.

Als je nog geen serienummer hebt, kun je beginnen door de gratis soundpools te downloaden en de gratis versie van de software te starten.
Zodra je de soundpools hebt gedownload, klik je op 'Doorgaan'.

Als je een serienummer hebt, klik dan op de knop 'Serienummer invoeren' en volg de instructies op het scherm.

Als je oudere versies hebt van MUSIC MAKER, kun je ook toegang krijgen tot al hun inhoud, soundpools en instrumenten in de nieuwe versie. Klik hiervoor opnieuw op de knop 'Serienummer invoeren' en voer de respectieve serienummers in.

Klik ten slotte op de knop 'Krediet besteden' om de inhoud van de geïnstalleerde editie gratis te downloaden."