3D-titels kunnen niet worden geïmporteerd

• . Video deluxe
  • . Video Pro X

• . Import & export

Verwijder het bestand Videodeluxe.ini of Video_Pro_x.ini om het probleem op te lossen:

• C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe22
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe22_plus
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe22_premium
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe23
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe23_plus
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe23_premium
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe24
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe24_plus
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe24_premium
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe25
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe25_plus
  • C:\ProgramData\MAGIX\Videodeluxe25_premium
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X7
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X8
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X9
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X10
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X11

Als u geen map ziet met "ProgramData" moet u verborgen mappen laten weergeven.

• Ga naar "Mapopties" in het Configuratiescherm en stel de optie "Toon alle bestanden en mappen" in onder "Bekijk" onder "Verborgen bestanden en mappen".
  • Als u de ".ini" bestandsextensie niet ziet, moet u de bekende bestandsextensies tonen. Windows verbergt deze standaard. Onder "Weergeven" vindt u ook de optie "Extensies voor bekende bestandstypen verbergen". Deactiveer deze functie om alle bestandsextensies weer te geven.

Start vervolgens het programma opnieuw op en controleer of de 3D-titels nu kunnen worden geïmporteerd. Als de 3D-titels nog steeds niet kunnen worden geïmporteerd, verwijdert u het programma, verwijdert u het ini-bestand en installeert u het programma opnieuw.