Wie kan ons op zeer korte termijn een cursus VIDEO PRO X4 geven

gerritjacobs schreef op 18.10.2012 om 13:59 uur

Wij van FloraHolland hebben een camera die elk uur een foto van een bos bloemen maakt. Na een aantal dagen worden al deze foto's achter elkaar gezet om een filmpje te maken. Dit doen we met Video PRO X4. HEt is de bedoeling dat het aantal dagen mee gaat lopen en dat er een voor een achter  sheet verschijnt. Nu is het programma zo uitgebreid dat wij niet weten waar wij moeten beginnen. Wie kan ons op zeer korte termijn een cursus geven.

Reacties

mi-bo schreef op 18.10.2012 om 16:28 uur

Beste,

 stuur een mail naar pprins@magix.net en hij zal  via de MAGIX goeroe  U benaderen

gr

mi-bo

Cinecor schreef op 19.10.2012 om 13:54 uur

Ik lees in de vraagstelling:

Wij van FloraHolland hebben een camera die elk uur een foto van een bos bloemen maakt. Na een aantal dagen worden al deze foto's achter elkaar gezet om een filmpje te maken. Dit doen we met Video PRO X4

Men gaat dus werken met Magix Video Pro X4. Daarna wordt gevraagd hoe je dat moet doen...

Het klinkt alsof iemand morgen vertrekt voor een vakantie met de auto, maar eerst vandaag nog even z'n rijbewijs wil halen, of gekker nog:  van iemand anders wil horen hoe je een auto moet besturen.

Bij de software is waarschijnlijk wel een uitgebreide handleiding geleverd waarin alles is te vinden. Elementaire kennis van de pc is een vereiste. Hoewel dat voor iedereen natuurlijk verschillend is, kan je als gemiddelde aanhouden dat ongeveer vier maanden van intensieve oefening nodig zijn om de software onder de knie te krijgen.  Succes met verfilmen van het verwelken van de bos bloemen.