Website geeft melding "Onveilige site

Jose52 schreef op 10.07.2019 om 20:09 uur

 

Goedenavond,

Ik heb een vraag hoe ik mijn websites weer als "veilig" laten werken. Ik heb de sites gemaakt met Webdesigner 9 Premium.

Nu krijgt men een melding dat de site onveilig is. Dit gebeurt alleen als je voor de website https:// zet. Ga je rechtstreeks naar de site via www.westlandia87.nl dan is er niets aan de hand. Maar via deze links krijg je de foutmelding. https://www.westlandia87.nl, https://www.kvgnaaldwijk.nl en https://www.stalletjeslangsdeweg.nl

Ik heb voor 2 verenigingen de website gemaakt en de site van de stalletjes is van mij zelf, maar het is vervelend als je nu deze melding krijgt.

Ik hoop dat u een oplossing weet om deze sites weer zonder die melding te kunnen openen.

http://www.westlandia87.nl/

Hartelijk dank,

José

 

Reacties

mi-bo schreef op 10.07.2019 om 20:45 uur

@Jose52

Beste Jose,

Website gemaakt met MAGIX of XARA worden niet ondersteunt door https. als U dit van te voren aanbrengt krijgt U deze problemen kijk op https://www.comaxx.nl/blog/https/ waar voor het wordt gebruikt

M.vr..Gr

Michael

Jose52 schreef op 10.07.2019 om 21:20 uur

Beste Michael

Bedankt voor uw reactie. Als ik het goed begrijp dan is dat mijn website programma ook niet te verwezenlijken.
Ik heb daar verder ook nooit op gelet, maar ik werd er nu op gewezen doordat ik een vraag kreeg van iemand die niet op de site kon komen vanwege die melding. Het is dan toch apart dat je er wel gewoon rechtstreeks kan komen zonder de foutmelding. Ik heb er verder ook niet zo veel verstand van, dus zal ik het helaas bij het oude moeten laten.

Met vriendelijke groet, José

 

mi-bo schreef op 10.07.2019 om 22:17 uur

@Jose52

Beste Jose,

als U gewoon http:/www gebruikt is alles weer normaal, mits het een website is waar betalingen in voor komen, dan de link eens goed door lezen die U door mij is toegezonden,

Sc6

Michael

Jose52 schreef op 10.07.2019 om 22:31 uur

Beste Michael, ik moest me voor onze jeu de boules vereniging aanmelden voor een spaaractie bij de Rabobank. Het aanmeldformulier werd iedere keer geweigerd. Ik had contact opgenomen met de bank en nu bleek dus dat hij onze website www.westlandia87.nl van de vereniging niet accepteerde omdat ze een onveilige melding kregen.

Er worden op alle drie de sites geen betalingen verricht, dus ik denk dat ik me er dan voorlopig maar niet druk om maak.

nogmaals bedankt.

mvgr. José