Reacties

Leontien schreef op 04.04.2013 om 11:06 uur

Refresh de site eens in uw internet browser; door in Internet Explorer op F5 te drukken of in Mozilla Firefox op CTRL+R te drukken.

Verwijder ook eens de cache (browser-geschiedenis) van uw internet browser; meestal via menu Extra / Geschiedenis verwijderen of iets dergelijks.

http://www.google.nl/search?q=browsergeschiedenis+verwijderen&ie=UTF-8#sclient=psy-ab&hl=nl&tbo=1&tbs=qdr:y&source=hp&q=browsergeschiedenis+verwijderen&pbx=1&oq=browsergeschiedenis+verwijderen&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=0l0l0l4823l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=d60616f8cce02bea&biw=1280&bih=836

Bekijk daarna uw site eens opnieuw.

Wanneer dat niet helpt, maakt u uw FTP-server eens schoon; door alle bestanden van uw website daar eens te verwijderen en daarna uw website opnieuw te publiceren (uploaden).
Zie hiertoe onderstaande tutorial hoe dat te doen met de FTP-client Filezilla.

U kunt uiteraard ook publiceren met Filezilla; dat geeft vaak wat meer controle-mogelijkheden.

Zie onderstaande website (onderste gedeelte) om uw site via Filezilla naar uw eigen FTP host te uploaden.
U exporteert dan uw site in Webdesigner naar een (nieuwe lege) map op uw harddisk, en alles wat dan in die map staat moet dan geupload worden naar de betreffende publicatiemap van uw hoster. Let erop dat u bij de export als bestandsnaam index.html heeft staan (alleen index is hier toegstaan).

http://www.magix-online.com/nl/hulp-support-magix-web-designer-hosting/website-publiceren.3207.html

P.S. Alleen aangepaste bestanden opnieuw publiceren:
MAGIX Web Designer houdt standaard bij welke bestanden in uw gepubliceerde website zijn gebruikt en wanneer u opnieuw publiceert na wijzigingen te hebben gemaakt herpubliceert MAGIX Web Designer  alleen gewijzigde bestanden. Dit maak publiceren in de meeste gevallen veel sneller.

Maar MAGIX Web Designer  weet niet of u bestanden heeft bewerkt of verwijderd met een ander programma. Dus als u problemen heeft waarbij de gepubliceerde site niet overeenkomt met een lokaal geëxporteerde kopie, is het verstandig de hele site opnieuw te publiceren. Om dit te doen schakelt u in de Webeigenschappen (via menu Acties) de optie Alleen aangepaste bestanden opnieuw publiceren, onderaan het tabblad Publiceren, uit. Dan wordt de volgende keer dat u publiceert elk bestand van de site gepubliceerd, waarmee dus alles zeker up-to-date is